نرم افزار تلگرام نرم افزاری ارتباطی است که اغلب کاربران با کاربرد و نحوه عملکرد آن آشنا هستند.نرم افزاری با قابلیت ارسال محتوایی بیش از آن چه در نرم افزارهای مشابه دیده اید.و همچنین با سرعتی بسیار بالاتر از هر نرم افزار ارتباطی دیگر، اما این نرم افزار نسبت به امکانات خوبی که دارد، معایبی نیز دارد.
نظرات اکثر کاربران:
سلام، امکان داره پیامی رو که فرستادیم به یک گروه توی تلگرام رو حذف بکنیم تا هیچ کس تو گروه نبینه؟ من اشتباهی یه عکسی فرستادم به یک گروه، زود حذف کردم ولی تو گوشی بقیه افراد عضو گروه حذف نشده، لطفا راهنماییم کنین.
پاسخ: متن ها هیچ گاه در نرم افزار تلگرام حذف نمی شوند. حتی اگر اینترنت را قطع کنید و تاریخچه تلگرام یا همان clear history کنید باز هم بعد از وصل شدن به اینترنت پیام ارسال خواهد شد.
برای عکس ها و فایل:
اگر حجم فایلی که ارسال می کنید زیاد باشد عمل ارسال کمی طول خواهد کشید و می توانید علامت ضرب در را لمس کنید تا عکس ها یا فایل ها ارسال نشوند.
اولین کاری که باید انجام دهید این است که سریعا از قسمت نوار وضعیت دسترسی به اینترنت را قطع کنید.
نرم افزار تلگرام را باز کنید و علامت ضرب در را لمس کنید.
قبل از اینکه فایل ارسالی کامل آپلود شود و هنوز تیک اول خورده نشده باشد می توانید ارسال فایل ها و عکس ها را لغو کنید و در گروه ها هم به همین شکل است. اگر قبل از ارسال کامل عکس این کار را انجام دهید و تیک نخورده باشد می توانید عکس را حذف کنید و مانع ارسال آن شوید.
همچنین اگر برای شخصی به صورت ناخواسته پیام و یا عکسی را فرستاده باشید که بسیار حیاتی بوده است وحاضرید هر کاری انجام دهید تا فایل ارسال نشود متاسفانه باید بگوییم که تنها راه این است که قید اطلاعات خود را در تلگرام بزنید و اکانت خود یا همان حساب کاربری تان را حذف کنید.
- - , .
برچسب:
نویسنده: عکاس شهر